Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Meddelanden - Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Skriven av Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik

Bästa högstadierektor!

Vi erbjuder faktabroschyren Vad är cannabis? till elever och lärare i åk 7. Broschyren kan beställas kostnadsfritt per e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 06 – 318 0900.

Kom ihåg att meddela
- antal broschyrer som behövs till elever och lärare i åk 7
- skolans namn och adress
- ev. även den mottagande lärarens namn.

Vi hoppas du tycker att det är viktigt att dela ut broschyrerna och att reservera lektionstid till att diskutera verkningar av cannabis med eleverna. Målsättningen är att eleverna själva ska inse att cannabis inte är någon ofarlig drog och att det normala är att inte pröva.

Vi rekommenderar att diskussionen utgår ifrån att eleverna inte har testat och betonar att endast den som testar riskerar att bli beroende. Broschyren tar upp endast en del av verkningarna och vi hänvisar till källorna www.droginfo.com och www.cannabishjalpen.se för mer fakta.

Broschyren har producerats av Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik rf och faktagranskats av Thomas Lundqvist, som är leg. psykolog & docent vid Rådgivningsbyrån i narkotikafrågor i Lund, Sverige.

Kontakta oss gärna om det finns frågor eller kommenterar. Ge gärna respons, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 06 – 318 0900.

Vi önskar givande och sakliga diskussioner!
Personalen på Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik rf

 - - - - -
Nykterhetsförbundet Hälsa och Trafik rf, Tegelbruksgatan 47, 65100 Vasa
Telefon 06 - 318 0900
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.     
www.nykter.fi

Kategori:

 

 

 

Facebook Replik på TwitterInstagram

 

Veikkaus stöder