Verksamhetsledare

Nykterhetsförbundet hälsa och trafik är en politiskt och religiöst obunden centralorganisation för svenskspråkiga nykterhetsföreningar i Finland. Vår vision är en positiv samhällsutveckling där alkohol och droger har mindre inflytande på individen.

Med huvudfinansiären Social- och hälsoorganisationernas understödscentral STEA upprätthåller förbundet ett rusmedelsförebyggande kunskapscenter som arbetar tobaks-, alkohol- och narkotikaförebyggande i hela Svenskfinland förutom på Åland. Vi samarbetar med kommuner, andra organisationer och intressen som jobbar förebyggande.

Vi bevakar och debatterar alkohol- och rusmedelspolitiska frågor. Vi ordnar utbildningar och ger ut två tidningar. Vi arbetar även för en förbättrad trafikkultur och ökad trafiksäkerhet genom att befrämja nykterhet i trafiken. Fokus ligger bland annat på sänkning av promillegränsen.

Vi söker nu en

VERKSAMHETSLEDARE

till Nykterhetsförbundet hälsa och trafik för tiden 1.6.2018-31.5.2019 eller enligt överenskommelse med möjlighet till fast tjänst.

Verksamhetsledaren har det övergripande ansvaret för den verksamhet som förbundet bedriver. Din huvuduppgift är att leda verksamheten för Nykterhetsförbundet hälsa och trafik och ge de åtta övriga anställda bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb. Du deltar även i det dagliga arbetet med din kompetens och har goda möjligheter att påverka innehållet i ditt arbete i enlighet med dina egna särskilda intresseområden. Du ansvarar och rapporterar direkt till styrelsen och i arbetet ingår administration, budgetering, utvärdering, rapportering och ekonomisk uppföljning.

För att lyckas i rollen som verksamhetsledare är det till stor fördel om du är intresserad av förebyggande arbete och tror på dina möjligheter att kunna påverka din omvärld samt har en glöd till att göra detta. Du är modig och beredd att stå för din åsikt och debattera rusmedelsfrågor med engagemang utifrån våra värderingar. Vi värdesätter att du är en god ledare med positivt driv för verksamheten och att du både kan och vill skapa nya kontakter. Du behärskar svenska och finska och skriver obehindrat på svenska.

Vi förutsätter en nykter livsstil.

Placeringsort: Vasa, Tegelbruksgatan 47.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Joonas Turtonen, 0400 126 830.

Din fritt formulerade ansökan med löneanspråk skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  senast den 25.4.2018.

Styrelsen
Nykterhetsförbundet hälsa och trafik rf
Tegelbruksgatan 47, 65100 Vasa

Skriven av Styrelsen