Föreläsning om ADD och ADHD i Vörå 4.10.2023

Vörå medborgarinstitut ordnar i samarbete med Nykterhetsförbundet hälsa och trafik r.f. och Österbottens ADHD-förening r.f. en föreläsning om ADD och ADHD i Vörå onsdagen den 4 oktober 2023.

Hur är det att växa upp och leva med ADD utan att veta om det? Vad är ADD och ADHD, vad behöver vi alla veta om dem och varför? 

Mångfald och inklusion är viktigt och kunskap om ADHD och dess former gör det lättare att i vardagen kunna handskas med det, både i familjen men även om du behöver det för arbetslivet. 

Pia Jünger, lösningsinriktad neuropsykiatrisk coach, har under många år jobbat med att stöda personer med ADHD och deras familjer. Hon är dessutom mångårig styrelsemedlem i Österbottens ADHD-förening.

Pia brinner för mångfald och inklusion och talar under rubriken vad vi alla behöver veta om ADHD och dess olika former – och varför. Vad finns det för hjälp att få?  

Anton Plogman, erfarenhetsexpert, delar med sig av erfarenheter och upplevelser. Alkoholen var tidigare en av lösningarna för att döva känslor. När festandet börjat var det svårt att sluta. Efter en omskakande händelse valde Anton att söka hjälp och bestämde sig för att sluta dricka alkohol.

Under föreläsningen presenteras vardagsverktyg som Anton själv använder sig av för att underlätta vardagen.

Vad? Föreläsning om ADD och ADHD
När? Onsdag 4.10.2023 kl. 19-20.45
Var? Vörå, Campus Norrvalla
Pris? 13€

Mera information och anmälan: https://uusi.opistopalvelut.fi/vora/sv/course/5903

Dela